با پایان یافتن ضرب الاجل تعیین شده برای برچیدن چادرهای جنبش وال استریت، پلیس آمریکا به معترضان یورش برد.
به گزارش سایت خبری «بلومبرگ»، پلیس آمریکا در «لس آنجلس» و «فیلادلفیا» در نخستین ساعات روز دوشنبه و همزمان با پایان یافتن ضرب الاجل اعلام شده برای برچیدن چادرهای اعضای جنبش وال استریت، با هدف اخراج معترضان به آنها یورش برد.
بر اساس این گزارش، معترضان بدون توجه به ارعاب و تهدیدهای مقامات آمریکایی همچنان با تشکیل زنجیره های انسانی در اطراف چادرها به مقابله با پلیس می پردازند.
بلومبرگ افزود: لس آنجلس و فیلادلفیا که به ترتیب دومین و پنجمین شهر پرجمعیت آمریکا محسوب می شوند از همان نخستین روزهای آغاز فعالیت جنبش تسخیر وال استریت، با زدن چادر و اردو فعالیت ها علیه نظام سرمایه داری حاکم بر آمریکا را آغاز کردند.
گزارش های دریافتی حاکی است، به رغم تهدید شهردار لس آنجلس مبنی بر برخورد با متخلفین، همچنان حدود 500 چادر در پارک این شهر پابرجاست.
سایت رسمی جنبش اعتراضی «وال استریت را اشغال کنید» نیز همزمان با پخش تصاویر زنده از تجمعات لس آنجلس نوشت: هزاران نفر از نقاط مختلف شهر خود را به پارک رسانده و با احاطه چادرها مانع از جمع آوری آنها می شوند.روزنامه اینترنتی لس آنجلس تایمز نیز با انتشار گزارشی در این باره نوشت، در برخی مواقع نیروهای پلیس که برای جمع آوری چادرها به معترضان یورش می برند، خود در محاصره معترضان قرار می گیرند!
این روزنامه آمریکایی نوشت، درست بعد از نیمه شب، جمعیت انبوهی از اعضای جنبش تسخیر لس آنجلس با تجمع مقابل تالار شهر واقع در تقاطع خیابان های اول و چهار تجمع کرده و با روشن کردن شمع و زدن طبل و سردادن شعار در امتداد خیابان ها تظاهرات کردند.
طبق معمول همیشه معترضان با شعار «ما 99 درصدیم» علیه بی عدالتی، نبود دموکراسی، فساد، فریب، بیکاری، جنگ و دریافت ناعادلانه مالیات، ثروتمندان و شرکت های بزرگ شعار دادند.
شهردار «فیلادلفیا» نیز همچون همتای لس آنجلسی خود با چهار ساعت تفاوت زمانی به معترضان برای تخلیه پارک این شهر مهلت داده بود که با بی توجهی آنها روبه رو شد.بلومبرگ در این باره نوشت: در فیلادلفیا معترضان با قفل کردن بازوهای خود به یکدیگر، به شدت در مقابل هجوم پلیس مقاومت می کنند.
برخی گزارش ها حاکی است، به رغم مقاومت معترضان، پلیس آمریکا به هر نحو ممکن برای شکستن مقاومت اقدام خواهد کرد. تاکنون آمار دقیقی از شمار بازداشت شدگان در این دو شهر منتشر نشده است اما احتمال اینکه شمار بازداشتی ها زیاد باشد بالا اعلام شده است.
گفتنی است، از زمان آغاز اعتراض های ضد سرمایه داری (26 شهریورماه) تاکنون پلیس آمریکا به اشکال مختلف و کرات اقدام به سرکوب، بازداشت و زندانی کردن هزاران نفر کرده است. در جریان این ناآرامی ها پنج نفر به اشکال گوناگون از جمله به ضرب گلوله کشته شده اند و تعداد بسیار زیادی نیز مجروح شده اند. معترضان خواستار جایگزین شدن یک نظام عادلانه به جای کاپیتالیسم هستند. دیروز سایر شهرهای آمریکا نیز به طور پراکنده شاهد تجمعات ضددولتی بود.
کیهان
ان الذین آمنواوعملواالصالحات سیجعل لهم والرحمن ودا... هماناآنان که ایمان آوردندوعمل صالح انجام دادندخداوندرحمان آنهارامحبوب می گرداند
بازدید دیروز : 141
کل بازدید : 182784
کل یاداشته ها : 356